Audi A4

Audi A4.
Dinamic și revoluționar

Programează un test drive la cel mai apropiat distribuitor

A4 reprezintă nucleul mărcii. Ca atare, este un punct de referință important pentru direcția în care se îndreaptă Audi. Exteriorul său vorbește despre limbajul de design al mărcii, iar afișajul tactil MMI oferă o experiență de operare similara unui smartphone.

Declarație de sportivitate: exteriorul

Limbajul expresiv de design, cu partea frontală mai tăioasă și partea posterioară caracteristică, subliniază și mai mult alura sportivă.

Audi A4 Limuzină este un automobil marcat de sportivitate, cu un caracter emoțional și cu prestanță. Concentrarea asupra elementelor quattro dinamice, precum și proporțiile armonioase evidențiază aceste atribute, indiferent de perspectiva din care priviți mașina. Din profil atrag atenția pasajele evazate ale roților și pragurile evidențiate, dar mai ales jantele spectaculoase.

Dimensiuni generoase, finisaje premium: interiorul

În habitaclu, gurile de ventilație ce iau forma unei benzi orizontale continue accentuează lățimea mașinii, iar bandoul cromat de deasupra asigură accente rafinate.

Cu sistemul opțional MMI Navigation plus cu MMI touch puteți folosi datele de navigație pentru a conduce anticipativ și eficient, făcând uz de informații ca, de pildă, limitările de viteză și înclinațiile. Sistemul include, de asemenea, întregul portofoliu de funcții Audi connect de navigație și infotainment, cu machete extinse 3D pentru orașe, cu imagini realiste din anumite zone urbane.

Solicită oferta

Funcțional și totodată spectaculos: sistemul de iluminare

Tehnologia Matrix LED opțională poate dezactiva o parte a fascicolului de lumină acolo unde i-ar putea deranja pe ceilalți participanți la trafic, iluminând totuși celelalte zone ale carosabilului cu o lumină puternică. Atunci când descuiați și încuați mașina, veți beneficia de un joc spectaculos de lumini dinamice.

*Audi A4 35 TFSI – rată lunară 571 EUR TVA și CASCO incluse

Porsche Finance Group România sărbătorește 25 de ani cu o nouă ofertă financiară!

Finanțează-ți mașina Audi A4 și beneficiază de un super bonus financiar, adaptat în funcție de asigurătorul CASCO.

Bonus aniversar

Cere oferta de la distribuitorii Audi

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și, implicit, imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
  Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici.

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Imaginea este cu titlu de prezentare.
   Audi A4: Consum combustibil mixt în l/100 km: 4,6-7,67; emisii de CO₂ mixte în g/km: 121-173.

   Mulțumim pentru vizita pe website-ul Audi! Ne rezervăm dreptul de a implementa modificări pe website fără o informare prealabilă. Deși lucrăm în fiecare zi la menținerea corectitudinii informațiilor afișate, nu putem exclude situația existenței unor erori sau omisiuni.

   Imaginile incluse pe website sunt destinate exemplificării și ca atare sunt doar cu titlu de prezentare. Anumite autovehicule prezentate sunt echipate cu dotări opționale, disponibile contra cost. Toate informațiile cu privire la dotări și date tehnice sunt cu titlu informativ, corespund datelor disponibile la momentul publicării acestora și nu reprezintă o ofertă angajantă pentru Porsche România SRL și/sau unul sau mai mulți dintre distribuitorii autorizați Audi. Pentru mai multe informații referitoare la autovehiculele și produsele prezentate pe acest website, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat Audi.

   Prețurile afișate pe acest website reprezintă prețuri de vânzare recomandate. Prețul final de vânzare pentru autovehiculele și produsele prezentate pe website este stabilit, de o manieră independentă, de distribuitorul autorizat Audi de la care autovehiculul / produsul în cauză este achiziționat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Audi. Prețul final de vânzare va fi stabilit în lei prin considerarea cursului de schimb euro – leu aplicat de distribuitorul autorizat Audi căruia vă adresați.

   Cu privire la valorile de consum și emisii ale autovehiculelor prezentate pe website, menționăm că începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC.

   Totodată, valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate de conduita în trafic, de ponderea parcursului urban/extraurban și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului precum greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând, astfel, abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

   Valorile de consum și de emisii CO2 pot diferi ușor față de datele ce vor fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării autovehiculului. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.audi.ro/stiri/wltp sau de la distribuitorii autorizați Audi. Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule.

   *Rată leasing 571 EUR (TVA și CASCO incluse) pentru Audi A4 35 TFSI. Acest calcul de rată este valabil pentru persoane fizice, produs PERFECT LEASING oferit prin Porsche Leasing România IFN SA, preț auto recomandat 36.894 EUR (bonus financiar aplicat, prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale, acesta fiind liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare), avans 25% (9.223 EUR), durata contractuală 48 luni, dobândă variabilă EUR 9,19% DAE 9,92 %, DAE total (finanțare și CASCO) 17,62%, volum finanțat 27.670 EUR, comision analiză dosar 298 EUR, total plați contract 51.177 EUR. Toate valorile includ TVA. Oferta include asigurare CASCO prin Porsche Asigurări. Durata minimă contractuală este de 24 luni. Rata afișată nu include costul asigurării RCA.
   Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă până la 31.07.2024. Pentru un calcul reprezentativ dedicat persoanelor juridice, vă rugam contactați un distribuitor autorizat.
   Oferta de finanțare prin Porsche Finance Group este indicativă, supusă unor condiții suplimentare de acordare, în limita stocurilor disponibile.
   Oferta este valabilă pentru achiziția autoturismelor noi sau de stoc marca Audi, modelele A1, A3, Q2, A4, Q3, Q5, A6, prin produsele Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Credit oferite de către Porsche Leasing România IFN S.A. Oferta nu este valabilă pentru modele electrice.
   Oferta nu se cumulează cu alte promoții în derulare susținute de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.
   Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.porschefinance.ro

   Vă dorim o vizită plăcută pe website-ul Audi România!
   Mulțumim!