Solicită oferta Configurator Q4 e-tron Configurator Q8 e-tron

Q4 e-tron

Complet electric

Design exterior progresiv

Autonomie de până la 545 km (WLTP)

Q8 e-tron

Complet electric

Design exterior progresiv

Autonomie de până la 582 km (WLTP)

Q4 e-tron

Electric. Și plin de detalii minunate

Designul simplu ce definește Audi Q4 e-tron conturează forma mobilității electrice, cu un aspect frontal concentrat și un design posterior ce emană putere și forță.

Află mai multe

Avangardism fascinant: designul exterior

Designul simplu ce definește Audi Q4 e-tron dă formă viitorului mobilității electrice, cu designul său marcat de linii tensionate, cu secțiunea frontală concentrată și designul posterior marcat de forță. Silueta accentuată și linia plafonului, care pare că plutește, creează un profil pur și simplu spectaculos.

Sportivitate funcțională: designul interior

Interiorul progresist se evidențiază prin inovații tehnice avansate, sportivitate atractivă și funcționalitate excelentă. Audi Q4 e-tron oferă un număr mare de compartimente de depozitare, incluzând și torpedoul, ce însumează o capacitate totală de 24,8 litri. În portbagajul Audi Q4 e-tron au loc bagaje cu un volum total de 520 de litri.

Q8 e-tron

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

Audi e-tron și-a îndeplinit rolul de avangardist al mobilității 100% electrice. De aceea, acum este inclus și nominal în gama modelelor Audi, sub denumirea: Audi Q8 e-tron.

Află mai multe

100% electrizant: designul exterior

Audi Q8 e-tron reprezintă un reper pentru mobilitatea electrică a viitorului: avangardismul etalează accente progresiste pentru primul model Audi ce poartă inscripția denumirii modelului și a mărcii în noul design.

Calitate premium și digitalizare: designul interior

O să fii impresionat de spațiul generos. Materialele speciale, finisajele de primă clasă și funcțiile digitale avangardiste transformă fiecare călătorie cu Audi Q8 e-tron într-o experiență premium.

Cere oferta de la distribuitorii Audi

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și, implicit, imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
  Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici.

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Imaginea este cu titlu de prezentare.
   *Reducere comercială oferită de către Porsche Romania S.R.L. care se aplică asupra prețului final de vânzare (cu TVA) stabilit de distribuitor, în conformitate cu propria politică comercială.
   ** Acest beneficiu este acordat sub forma unei reduceri comerciale oferite de Porsche România S.R.L. în valoare de 1.785 Euro și se aplică asupra prețului final de vânzare (cu TVA) stabilit de distribuitor, în conformitate cu propria politică comercială.
   Acest beneficiu este determinat, în vederea realizarii acestei comunicări, prin considerarea consumului mediu al autoturismului prezentat și nu ia în considerare orice potențiale variații ale prețurilor la energie electrică practicate de diferiți furnizori, inclusiv pentru perioada parcurgerii a 10.000 km.
   Prețul final de vânzare este stabilit în lei, prin considerarea cursului de schimb aplicabil conform contractului de vânzare.
   Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro: consum combinat în kWh/100 km: 18,9-16,3 (WLTP); emisii CO2 combinate în g/km: 0
   Audi Q8 55 e-tron quattro: consum electric in kWh/100 km: 24.4–20.6 (WLTP); emisii CO2 combinate in g/km (g/mi): 0

   Mulțumim pentru vizita pe website-ul Audi! Ne rezervăm dreptul de a implementa modificări pe website fără o informare prealabilă. Deși lucrăm în fiecare zi la menținerea corectitudinii informațiilor afișate, nu putem exclude situația existenței unor erori sau omisiuni.

   Imaginile incluse pe website sunt destinate exemplificării și ca atare sunt doar cu titlu de prezentare. Anumite autovehicule prezentate sunt echipate cu dotări opționale, disponibile contra cost. Toate informațiile cu privire la dotări și date tehnice sunt cu titlu informativ, corespund datelor disponibile la momentul publicării acestora și nu reprezintă o ofertă angajantă pentru Porsche România SRL și/sau unul sau mai mulți dintre distribuitorii autorizați Audi. Pentru mai multe informații referitoare la autovehiculele și produsele prezentate pe acest website, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat Audi.

   Prețurile afișate pe acest website reprezintă prețuri de vânzare recomandate. Prețul final de vânzare pentru autovehiculele și produsele prezentate pe website este stabilit, de o manieră independentă, de distribuitorul autorizat Audi de la care autovehiculul / produsul în cauză este achiziționat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Audi. Prețul final de vânzare va fi stabilit în lei prin considerarea cursului de schimb euro – leu aplicat de distribuitorul autorizat Audi căruia vă adresați.

   Cu privire la valorile de consum și emisii ale autovehiculelor prezentate pe website, menționăm că începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC.

   Totodată, valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate de conduita în trafic, de ponderea parcursului urban/extraurban și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului precum greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând, astfel, abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

   Valorile de consum și de emisii CO2 pot diferi ușor față de datele ce vor fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării autovehiculului. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.audi.ro/stiri/wltp sau de la distribuitorii autorizați Audi. Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule.

   Vă dorim o vizită plăcută pe website-ul Audi România!
   Mulțumim!