Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron:
Următorul salt tehnologic
în mobilitatea electrică.

Experimentați progresul prin tehnologie

Autonomie de până la 625 km (WLTP)*

Noul Audi Q6 e-tron este primul model de serie pe platforma PPE care marchează transformarea companiei într-un furnizor de mobilitate electrică premium. Cu caracteristicile sale, SUV-ul electric este sinonim cu progresul prin tehnologie, „Vorsprung durch Technik”. Audi Q6 e-tron întruchipează stilul tipic de SUV Audi, cu un limbaj de design e-tron mai rafinat și deschide un nou capitol în mobilitate electrică.

Filozofie nouă: interiorul

Habitaclul noului Audi Q6 e-tron este orientat mai mult ca oricând spre nevoile utilizatorului. Prin designul tridimensional și contrastant al interiorului, elementele sunt amplasate cu atenție fie în prim-plan, fie în fundal, dând naștere unei arhitecturi spațiale, concentrată pe ergonomie.

Autonomie impresionantă: tehnologia

Motoarele electrice puternice, compacte și foarte eficiente, precum și bateria litiu-ion nou dezvoltată cu o capacitate totală brută de 100 kWh (94,9 net), asigură o autonomie de până la 625 km. Datorită tehnologiei de 800 de volți și unei capacități maxime de încărcare de pana la 270 kW, până la 255 km autonomie pot fi reîncărcați în doar zece minute la o stație de încărcare adecvată (încărcare de mare putere, HPC).

Solicită oferta

Tipic Audi: designul

Audi Q6 e-tron este un SUV premium de dimensiuni medii. Cu o lungime de 4.771 milimetri, oferă spațiu maxim și confort în utilizarea de zi cu zi. Ampatamentul de 2.899 milimetri oferă mult spațiu pentru cinci pasageri cu bagaje, îndeplinind astfel cerințele pe care le au clienții de la un SUV.

Aspectul său impunător de SUV conferă o imagine impresionantă și sportivă. Formele delicate ale caroseriei sunt în interacțiune constantă cu adânciturile și marginile, dând dinamism umbrelor chiar și atunci când vehiculul staționează.

Premieră mondială: tehnologia de iluminare

Cu Q6 e-tron, Audi începe un nou capitol nu doar în mobilitatea electrică, ci și într-un aspect important al ADN-ului Audi: tehnologia de iluminare. Cu prima semnătură luminoasă digitală activă din lume, SUV-ul electric deschide o nouă eră caracterizată prin design și estetică unice pentru Audi.

Modulul software dintr-unul din cele cinci computere de domeniu ale Audi Q6 e-tron face posibilă această formă de semnătură luminoasă. În cazul luminilor din spate OLED digitale de a doua generație, cele șase panouri OLED cu un total de 360 de segmente generează o imagine nouă la fiecare zece milisecunde folosind un algoritm dezvoltat special. Datorită simbiozei perfecte dintre designul de iluminare și noua tehnologie, lumina noului Audi Q6 e-tron1 pare mai vie și mai inteligentă decât oricând. Semnătura luminoasă digitală activă indică, de asemenea, calea către viitorul tehnologiei de iluminare Audi.

Solicită oferta

Cere oferta de la distribuitorii Audi

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și, implicit, imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
  Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici.

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Imaginea este cu titlu de prezentare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat Audi.
   *Autonomia variază de la 540 la 625 kilometri, în funcție de dotările alese pentru automobile.
   Audi Q6 e-tron quattro: Consum electric mixt în kWh/100km: 19,4-17,0 (WLTP); emisii de CO₂ în regim mixt în g/km: 0; clasa CO₂: A
   Audi SQ6 e-tron: Consum electric mixt în kWh/100km: 18,4-17,5 (WLTP); emisii de CO₂ în regim mixt în g/km: 0; clasa CO₂: A

   Mulțumim pentru vizita pe website-ul Audi! Ne rezervăm dreptul de a implementa modificări pe website fără o informare prealabilă. Deși lucrăm în fiecare zi la menținerea corectitudinii informațiilor afișate, nu putem exclude situația existenței unor erori sau omisiuni.

   Imaginile incluse pe website sunt destinate exemplificării și ca atare sunt doar cu titlu de prezentare. Anumite autovehicule prezentate sunt echipate cu dotări opționale, disponibile contra cost. Toate informațiile cu privire la dotări și date tehnice sunt cu titlu informativ, corespund datelor disponibile la momentul publicării acestora și nu reprezintă o ofertă angajantă pentru Porsche România SRL și/sau unul sau mai mulți dintre distribuitorii autorizați Audi. Pentru mai multe informații referitoare la autovehiculele și produsele prezentate pe acest website, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat Audi.

   Prețurile afișate pe acest website reprezintă prețuri de vânzare recomandate. Prețul final de vânzare pentru autovehiculele și produsele prezentate pe website este stabilit, de o manieră independentă, de distribuitorul autorizat Audi de la care autovehiculul / produsul în cauză este achiziționat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Audi. Prețul final de vânzare va fi stabilit în lei prin considerarea cursului de schimb euro – leu aplicat de distribuitorul autorizat Audi căruia vă adresați.

   Cu privire la valorile de consum și emisii ale autovehiculelor prezentate pe website, menționăm că începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC.

   Totodată, valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate de conduita în trafic, de ponderea parcursului urban/extraurban și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului precum greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând, astfel, abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

   Valorile de consum și de emisii CO2 pot diferi ușor față de datele ce vor fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării autovehiculului. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.audi.ro/stiri/wltp sau de la distribuitorii autorizați Audi. Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule.

   Vă dorim o vizită plăcută pe website-ul Audi România!
   Mulțumim!